Tips om at spare penge og energi i hjemmet

Dette er den anden rate i min samling af de bedste finansielle tips fra dagens top privatøkonomi bloggere. Når det kommer til penge, snakke disse folk bare ikke snakken; de går i gang. Den første artikel i denne serie havde nogle gode tips, og det vil tage en mere til at dække dem alle. Dette kunne betyde kommer op med kreative dato-nat ideer eller bare holde hinanden ansvarlige for dit forbrug. Jeg er enig i at du nødt til at afveje fordelen ved kravet vs muligt omkostningsstigningen over tid, dog. Anden faktoren er, at erfaringer er entydige. De har ikke mærkenavne eller Modelnumre, så det er lettere at undgå at få kørt ned i ‘holder op med Jones’ fælden.

Ifølge de seneste data fra Vanguard var den gennemsnitlige 401(k) balance i 2015 $96,288. Det er ned fra et toppunkt på $102,682 i 2014. Militær sparer er en kampagne koordineret af den nonprofit forbruger Føderation af Amerika (CFA) og er dedikeret til at hjælpe skuespillerene og deres familier spare penge, reducere gælden og opbygge rigdom.

Må ikke nogensinde købe hele livet, medmindre du er sofistikeret nok at du vide, hvis du ønsker det eller ikke uden at tale med nogen (broker, forsikringsselskab, osv.). Taget som helhed, grundlaget tips er for en moderne måde at leve sparsommeligt, men bare picking ud et par kan hjælpe med at holde husstandenes udgifter og lære dig en ting eller to om madlavning samt.

Når du overvejer, hvilket gør en impuls køb, vente 30 dage og så spørg dig selv, hvis du stadig ønsker at vare. Ganske ofte vil du finde at trangen til at købe har bestået, og du vil have sparet dig selv nogle penge ved blot at vente. Købe tidligere anvendte elementer kan helt sikkert tage nogle at vænne sig til, især hvis du er vant til helt nye gear. Men tonsvis af ting kan købes brugt uden nogen forskel, hvordan og hvornår du bruger det.

For bare en dag i denne måned, forpligte sig til at have et nej-tilbringe dagen. Du kan spare overalt fra et par bukke til en masse mere, afhængigt af hvor meget du normalt bruger. Dette er en god måde at slå reset knappen og revurdere dit forbrug vaner. Jeg holdt op med at købe ting, bare fordi de var til salg. Dette er en hård én for mig, fordi jeg elsker en god handel, men jeg prøver at spørge mig selv: ville jeg købe det hvis det var fuld pris? Hvis ikke, jeg købe ikke det. Normalt. Ahem.

Nogle virksomheder tilbyder reduktioner til førere, som får forsikring gennem en gruppe planen fra deres arbejdsgivere gennem professional, business og alumni grupper eller fra andre foreninger. Grundlæggelsen af Donald Trumps formandskab er benægtelse af Barack Obamas arven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.