De 45 bedste lydbøger for 2020 – Great Lydbøger til en road trip

Lydbøger er en fantastisk måde at sætte min pendler til arbejde til god brug, og det er forbløffende, hvor mange lydbøger jeg kan komme igennem i løbet af året. Som feriesæsonen rammer sit skridt med budskabet om gaver og goodwill, at grundpillen i læser-ledede bog anbefalinger, Goodreads, gratis lydbøger (lydbogreolen.dk) har sat sin årlige væsentlige ferie læseliste. Se Carnegie Public Library YouTube-kanalen for at få uddannelsesmæssige, informationsfyldte og underholdende videoer med bøger, interviews, selvstudier, aktiviteter og meget mere. Online nu, så tjek “Carnegie Public Library julebog Læs-en-thon! Bibliotekspersonalet sender en e-mail til kontakten, når udskriftsjobbet er klar til afhentning.

For andre “Curbside Office” tjenester, skal du medbringe de dokumenter, der skal scannes, faxes eller kopieres og personalet vil gøre resten. Derudover udlåner biblioteket “Curbside Chromebooks” udelukkende til brug på bibliotekets parkeringsplads. Ohio Digital Library (ODL) er åben døgnet før. Særlige samlinger af ferie titler indslag elementer for alle aldre og interesser. En workshop er en åben klasse, der drives af en voice over instruktør og med deltagelse af voice overs, der ønsker at forbedre bestemte færdigheder, såsom karakter stemme handler, for eksempel. Disse workshops efterfølges ofte af en spørgetid. De, der allerede har et lånerkort har adgang til alle de ovennævnte tjenester. Har du ikke et lånerkort? Bibliotekspersonale sender en e-mail til et bibliotekskortnummer og en pinkode. Bibliotekspersonalet kopierer, scanner, udskriver og faxer til dem, der anmoder om det mandag til fredag fra 10 a.m. De, der er usikre på, hvad de skal læse kan ringe til biblioteket og medarbejdere vil bidrage til at skabe en “bundt” af bøger og andre emner.

Når materialer er tilgængelige for afhentning, vil bibliotekets personale kontakte låntageren. At være i stand til at downloade gratis e-bøger, når vi ikke kan gøre det til biblioteket sparer mig fra at skulle læse de samme bøger igen og igen ved sengetid. Samlingen er rettet mod børn, men der er nogle lydbøger egnet til voksne også, nogen mange læses af velkendte stemmer, herunder Alice I Eventyrland (læst af Scarlett Johansson), Jane Eyre (læst af Thandie Newton), Anne af Green Gables (Læs af Rachel McAdams) og Frankenstein (læst af Dan Stevens). Bøger, og faktisk lydbøger, kan være en fantastisk måde for børn at flygte ind i en verden af deres fantasi.

Som altid kan biblioteksbrugere hente bøger, magasiner, dvd’er og andre ting gennem curbside pick-up. All You Can Books tilbyder en gratis 30-dages prøveversion for at få adgang til deres bibliotek med mere end 40.000 titler. Kontakt venligst biblioteket, hvis der er behov for hjælp. Alle titlerne i samlingen kan streames direkte fra internettet, og der er ingen grænse for, hvor meget folk kan lytte. Ikke desto mindre vil du blive overrasket over antallet af mennesker i kø for at genoplade deres værktøjer på flight terminal adaptere. 7. Du skal downloade lydbogen, før du kan lytte til den.

Leave a Reply

Your email address will not be published.