Daglig, månedlig og lang sigt

Hver dag lægge alle dine løs ændring i en krukke. Hver gang i et stykke tid indbetale pengene på din opsparingskonto. I tide vil pengene vokse ind i en lille reden æg. Mens mange dollar butikker ikke bære en bred vifte af fødevarer, er der en række punkter du bør købe på dollar butik og nogle store besparelser skal findes. En af mine yndlings ting at købe på dollar butikker er krydderier. På supermarkeder, krydderier generelt koster flere dollars, og jeg synes aldrig at have Kuponer, så jeg bare hovedet til dollaren butik for at få en stjernernes pris.

Dette er ofte en tricky ting at gøre, men der er en række teknikker, du kan prøve. Min favorit ene er at være den første til at foreslå noget – der ofte giver dig mulighed for at styre gruppen mod ting, der er billigere. Hvis du kan overtale dine venner til at gå til parken og skyde hoops i stedet for Golf, for eksempel, vil de grønne afgifter blive i lommen.

Dette er en af de bedste penge forvaltning tips til studerende (eller kandidater) jeg kan give. Forsøger at udsætte dit studielån for så længe som overhovedet muligt kan gøre mere skade end gavn. Så meget som du kan ønsker regeringen at tilgive studielån, kommer det nok ikke til at ske.

Forslaget kan synes langt ude, men de potentielle besparelser er ikke. Ifølge AAA er den årlige udgift at eje og drive et køretøj $8,469. Nødlanding på vandet din bil kunne betyde besparelse ca $706 per måned, og over de næste fire måneder, der ville være $2,823 gemt.

For min familie 3 bor vi komfortabelt i en en sengsværelse, 680 kvadratfod Co-Op. Jeg laver 55 g om året og jeg betaler 4 g for medicinsk gennem mit job. Vi har ingen bil, så det sparer os nogle kontanter. vi passere Bjs kuponer til hinanden for ting at købe i løs vægt. Jeg bære tild af ting med mig på bus og metro, når shopping. Vi betaler et år af særlige park pass at bruge zoo og haven i weekenden. Vi spiser ud, men for det meste mad domstole. Vi ikke virkelig butik i storcenteret, medmindre dens en særlig grund. Selv da sammenligner vi priser på nettet først. Vi sørger for mindst $3000 per person går ind i vores IRA min søn er 2 og 1/2 og har 10 g for college.

Adfærdsmæssige økonomi har krybende ind i politik i år; Barack Obama administration selv oprettet et hold helliget anvende sine erfaringer i den virkelige verden. Feltet også informerer nystartede, som fremstilleren af en app kaldet ciffer, bakket op af Googles venturekapital arm, der analyserer dit forbrug mønstre, og baseret på resultaterne, afleder et par dollars på en særskilt konto på en regelmæssig basis. Ciffer benyttet forskning fra fælles Cents Lab, medstifter af Dan Ariely, Duke University adfærdsøkonomi professor, til at designe en funktion at tilskynde brugerne til at forhånd forpligte sig til at gemme en procentdel af deres tilbagebetaling af skat. Fælles cent har også arbejdet med en app maker, der hjælper mad-stempel modtagere budgettet mere effektivt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.