Besparelse For College

Så du har hørt om spareplan 529 college og du sandsynligvis spekulerede på, om det var noget skulle du kigge på at drage fordel af. Men med snak om skattefordele og reglerne for planen du spekuleret over, om det virkelig var det værd. Oprette et budget for at afgøre, hvor mange penge du har til at sætte mod opsparing hver måned. Lav en liste over alle de penge, du har, kommer i hver måned fra dit job, nogen investeringer, du ejer, underholdsbidrag, børnebidrag eller enhver anden indtægtskilde. Næste, lave en liste over alle de udgifter, du betaler hver måned, herunder faste omkostninger for din leje eller pant, forsyningsselskaber, kabel, Internet og variable omkostninger til tøj, underholdning og transport. Hvis dine udgifter er mindre end din indkomst, er forskellen dit udgangspunkt for besparelse.

Pensionering er lidt mere kompliceret. En simpel tommelfingerregel er at spare 10% – 15% af din indkomst til førtidspension. Men der er snesevis af variabler, som din alder, din indkomst, hvad type konto for at spare penge i, osv. Vi anbefaler møde med en certificeret finansielle planner til at bestemme den bedste strategi til din specifikke situation.

Kapital en 360 har ikke nogen minimum indbetaling krav. Du vælge det beløb du ønsker at gemme og når du ønsker at gemme den. Frekvensen kan være månedlige, bi-ugentlige og ugentlige, eller du kan oprette mere end én automatiske besparelser planlægger at få den frekvens, du ønsker vha. hjemmesiden lån-penge-rentefrit.dk

Dette kan i første omgang synes intuitivt, men folk med lidt arbejdserfaring søger entry level positioner og lønninger, der gemmer din virksomhed penge. Selvfølgelig kan der være tidspunkter, hvor en mere erfaren kandidat gør det de fleste købmandsskab, men ofte en fast medarbejder med lille erhvervserfaring bare brug for en fod i døren, og du vil finde dem kompetente og ivrig efter at gøre godt. Vi alle skulle få vores start et sted.

2. kig til udgifter af planerne. De udgifter, du bliver nødt til at bære når du tager en plan vil være tilmeldingsgebyrer, årlig vedligeholdelsesgebyrer og program ledelse gebyrer. Det er en god parameter at sammenligne 529 planer. Nogle planer, ligesom der af staten Wyoming har meget høje udgifter. Selv planerne af statistik på Alabama, Arizona, Maine og Tennessee er meget dyrt og derfor slet ikke god valg.

Coverdell uddannelse opsparingskonto (CESA): – en Coverdell uddannelse opsparingskonto er meget lig en 529 college spareplan. Den væsentligste forskel er, at med en Coverdell uddannelse opsparingskonto du kan kun bidrage $2000 per barn og for at kvalificere din justeret bruttoindkomst skal være mindre end $110.000 hvis enkelt og mindre end $220.000 hvis gift arkivering i fællesskab. Kontoen, der er klassificeret som en forælder aktiv så mindre at 6% af værdien tæller mod din kid’s finansielle støtte støtteberettigelse.

Identificere, hvad det er du skal gøre for at nå dine besparelser mål. For eksempel, kan en af dine mål være at gemme $3.000 for en ferie, der er seks måneder væk. Hvis du er betalt på grundlag af hver anden uge, skal du afsætte $250 om lønseddel for at nå dit mål. At skabe en specifik handlingsplan beskriver, hvad du skal gøre for at nå dine mål kan hjælpe dig med at måle dine fremskridt og holde kursen.

Lig 529 college planer, en Coverdell ESA er generelt skat stillede hvis pengene er brugt til at betale for uddannelsesmæssige udgifter. Og ligesom en 529, det også vurderet dit aktiv — ikke dit barns – så det vil have mindre indflydelse på dit barns chance for at få føderale støtte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.